Wilt u een eigen marktplaats bouwen?

Voor elk soort site kunt u voor het beheer van specifieke PHP scripts gebruik maken. U kunt bijvoorbeeld met een marktplaats PHP script een eigen advertentie website in elkaar zetten. Samen met het script wordt er ook een beheerpaneel geleverd. Het beheerpaneel wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aanpassen van het kleurschema. Meer informatie over het script is te vinden op eigen marktplaats. Het kopiëren van de bestanden naar de server is erg eenvoudig middels FTP. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. U kunt tijdens de installatie de belangrijkste gegevens van de site doorgeven. U kunt zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website.

Wat fijn aan het advertentie script is, is dat u geen HTML of CSS codes hoeft te typen. U kunt uw content invoeren als platte tekst, eventueel hier en daar de tekstgrootte wijzigen op een toegankelijke wijze. Heeft u geen kennis van de techniek, dan zal een advertentie website CMS pakket u helpen om toch een professionele advertentie website te realiseren. Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem. Middels het beheerpaneel zal het doorvoeren van aanpassingen een peuleschil zijn. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. Na enige tijd weet u waar u moet zijn om een bepaalde aanpassing door te voeren.