Wilt u een eigen advertentiesite bouwen?

Voor elk soort site kunt u voor het beheer van specifieke PHP scripts gebruik maken. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Een onderdeel van dit PHP script is het control panel. Het beheerpaneel wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aanpassen van het kleurschema. Meer informatie over het script is te vinden op advertentie script. De bestanden kunnen heel makkelijk op uw webruimte geplaatst worden. Het script zal automatisch de installatie starten bij uw eerste website bezoek. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. Voor het beheer van uw marktplaats website kunt u zelf een username en password kiezen.

Wat fijn aan het advertentie script is, is dat u geen HTML of CSS codes hoeft te typen. Voor het aanpassen van content wordt vaak van een WYSIWYG editor gebruikgemaakt. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem. Het doen van aanpassingen via het beheerpaneel is heel erg eenvoudig. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.