Wil je een eigen advertentiewebsite bouwen?

U kunt PHP gebruiken om functies aan uw advertentie website toe te voegen. Er is bij voldoende PHP kennis prima een advertentie script te bouwen. Verder is het mogelijk om een kant en klaar marktplaats CMS aan te schaffen.

Het beheren van een advertentie website is vrij eenvoudig. Voor het aanpassen van uw website via het beheerpaneel is nauwelijks kennis van de techniek nodig. De kleuren van uw website kunnen bijvoorbeeld worden gewijzigd. U kunt daarnaast op diverse plekken banners toevoegen aan uw advertentie website.

Is een kant en klaar script precies wat u zoekt? De pagina eigen marktplaats kan u verder helpen. Via de links kunt u naar het aanbod navigeren. De betaling dient online te worden gedaan. Het script wordt direct na de betaling in verschillende compressieformaten aangeboden. De download link ontvangt u ook in een e-mailbericht. U kunt de e-mail gebruiken om het script op een later tijdstip opnieuw te downloaden wanneer dat nodig is.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. Tenslotte mag u zelf uw inloggegevens voor de beheeromgeving kiezen met behulp van het derde scherm.