Verhoog uw inkomsten met een affiliate internetwinkel

Uw eigen affiliate marketing webshop starten kan met behulp van dit artikel. U kunt een affiliate website beginnen via een affiliate script. Via dit script laadt u periodiek productfeeds in om de producten binnen uw affiliate shop op te nemen.

Tevens zijn advertentie websites geschikt voor het aanbieden van affiliate producten en diensten. Dit zal extra eenvoudig zijn wanneer het PHP script de mogelijkheid biedt voor het inlezen van affiliate feeds. Ondersteunt uw script dit niet, dan is handmatig plaatsen van de diverse advertenties een andere optie.

Het afsluiten van webhosting is belangrijk, naast het aanschaffen van een CMS pakket. Het is belangrijk dat de bestanden van het PHP script op het webhosting pakket worden geplaatst. Een eigen domein aanvragen is ook belangrijk voor het runnen van een eigen website.

De kleurstelling van de verschillende componenten binnen uw webwinkel kunt u via het beheerpaneel gemakkelijk aanpassen. De rubrieken binnen uw webwinkel stelt u via de beheeromgeving gemakkelijk samen. Tevens kan de kleurstelling van uw affiliate shop via het beheerpaneel eenvoudig worden aangepast. U vindt in dit artikel een link naar meer informatie over het starten van uw affiliate shop. Andere noodzakelijke dingen voor een eigen affiliate shop zijn webhosting en een passende domeinnaam.

Het beheer van de feeds is zeer gemakkelijk te doen. Kennis van websites maken is niet echt noodzakelijk. Hoeveel producten er per feed zijn toegevoegd, kunt u nazien in een log. Wilt u bepaalde producten tijdelijk niet tonen, dan kunt u een feed op inactief zetten.