Veilige PHP startpagina website maken

U kunt een eigen startpagina website snel bouwen met behulp van een speciaal PHP script. Met een startpagina PHP script is het behoorlijk gemakkelijk te doen. Er wordt van uw kant niet verwacht dat u verstand heeft van websites maken. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Wilt u een RSS feed aanmaken op een dochterpagina, dan is dat simpel te doen.Een RSS feed op een dochterpagina plaatsen is enorm gemakkelijk. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Het is niet gecompliceerd om een RSS feed te tonen op uw site. Per dochterpagina kunt u zo passend nieuws laten zien aan uw bezoeker.

U kunt bezoeken indien u daar wel oor naar heeft. U kunt op uw website links verkopen, zodat u in ieder geval de aanschafkosten makkelijk terugverdient. Per rubriek kunt u de kleuren aanpassen. Het aanmaken van een nieuwe link categorie is kinderlijk eenvoudig. Op het moment dat u wilt kunnen tevens derden een gebruikersaccount aanmaken. Nadat er een account is aangemaakt, kan men via de beheerpaneel een nieuwe startpagina aanmaken. Verder kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Ook is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

Per startpagina en per rubriek kunt u daarbij de belangrijke velden voor de zoekmachines invullen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. U heeft de optie om nog advertenties van Google bovenaan uw startpagina website te tonen. Op die plek een banner aanmaken is verder een optie. U kunt een affiliate banner toevoegen indien u wilt. In het geval dat alternatief kunt u die advertentieruimte ook verhuren. Heeft u graag vaste inkomsten, dan is dat laatste wel slim. De periode en het te ontvangen bedrag liggen dan vast.