Uw nieuwe startpagina bouwen

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. Het startpagina script valt hieronder. De primaire functie van een startpagina script is dat u er snel een startpagina website mee kunt maken. Het bouwen van een simpele website daarvoor kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het startpagina script stelt u in staat om dochterpagina’s aan te maken. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Het script is zo opgezet dat u niet steeds een entry in de nameserver hoeft te maken voor een dergelijk subdomein. U kunt Startpagina aanmaken lezen als u graag meer informatie over het startpagina script heeft. Een startpagina script wordt vaak zeer betaalbaar aangeboden. Een startpagina website runnen is met behulp van het script een fluitje van een cent. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Nadat er is ingelogd kan de gebruiker zijn eigen pagina’s beheren.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. Ook kan de beheerder de kleuren van de rubrieken wijzigen. Zo kunnen twee rubrieken op dezelfde startpagina allebei andere kleuren gebruiken. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. De dochterpagina en de rubriek waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder zelf kiezen. Een koppeling met de betaalprovider zorgt ervoor dat u betalingen kunt ontvangen. Zodra het startpaginascript ziet dat de betaling gelukt is, dan zal de link automatisch in de gekozen rubriek worden geplaatst. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.