Uw moderne portaalsite bouwen

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor weinig geld vast aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Een startpagina website is heel interessant voor linkbuilding. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. De pagina Uw nieuwe portaalsite maken bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan uiterst makkelijk via het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Daarbij plaatst u uiterst eenvoudig banners op uw site. U kunt daarnaast affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.