Uw eigen webshop starten

U kunt een webshop gebruiken voor de verkoop van uw eigen spullen. Een goede vindbaarheid van uw website is belangrijk. Zodat er daadwerkelijk klanten naar uw site komen. Een expert kan u helpen bij het opzetten van een succesvolle webwinkel.

U kunt het beheerpaneel gebruiken voor het toevoegen van nieuwe producten binnen uw online shop. U kunt meer over een PHP script met een dergelijke beheeromgeving lezen op de pagina Start eenvoudig een webwinkel.

Bestelt een bezoeker iets binnen uw webwinkel? U kunt de bezoeker direct online laten betalen. U zult na een succesvolle betaling direct een e-mail ontvangen met daarin een besteloverzicht. Aan de hand van de e-mail kunnen de spullen worden verpakt en opgestuurd naar de klant.

De webwinkel is voorzien van een module voor voorraadbeheer. Per product kunt u verschillende combinaties van maat en kleur aanmaken. Zo kunt u per variant aangeven hoeveel stuks u in uw voorraad heeft. Zo kunnen klanten alleen een kleur en maat selecteren die in de voorraad aanwezig is.