Uw eigen startpagina website samenstellen

Tevens krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina gemakkelijk worden opgevraagd. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de inhoud van de correcte startpagina zien. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een dergelijk script is voor amper geld alvast aan te schaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft bovendien een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst simpel is. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker. Zo zal de browser de juiste dochterpagina tonen aan de bezoeker. Als u een kant en klaar script koopt is het niet meer nodig om zelf een script te maken. Indien u nieuwsgierig bent geworden, kunt u Het opzetten van een eigen startpagina website eens lezen. Het script bevat alle functionaliteiten die u van een startpagina website zou mogen verwachten. U hoeft niet te wachten tot een webprogrammeur klaar is met een nieuw script.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpaginascript. Moedwillig schade aan uw startpagina website doen wordt zo een stuk lastiger. Een goed beveiligd startpagina script is vereist omdat de bezoeker een account kan creëren.