Uw eigen marktplaats starten

Is uw plan om binnenkort een advertentie website te beginnen? Bovendien indien u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. U kunt met een marktplaats script uw advertentie website simpel opbouwen. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Een adverteerder kan gemakkelijk een nieuwe advertentie toevoegen op uw advertentie website. Men kan via een reactieformulier eenvoudig op een advertentie reageren. Via een reactieformulier dat bij elke advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder verzenden.

Voor het genereren van inkomsten is het marktplaats script genoemd op marktplaats PHP script een enorm uitstekend marktplaats script. Bij het aanmaken van een advertentie op uw marktplaats website kunt u verschillende extra mogelijkheden aanbieden, waarvoor u de adverteerder kunt laten betalen. Tevens is het mogelijk om aan het aanmaken van een advertentie in bepaalde categorieën een prijs te koppelen. Er is voor verschillende betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het advertentie script. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Bovendien heeft u de mogelijkheid om banners op uw advertentie website te plaatsen. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense toevoegen aan uw website. Maar het is bovendien mogelijk om met iemand een reeds bedrag voor een vaste periode af te spreken. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

De ontwikkelaar heeft tevens de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het marktplaats PHP script. Gedurende de installatie kunt u de meta keywords en de meta description invullen. Wilt u deze later veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Dat is eenvoudig te doen. Op de diverse pagina’s van de rubrieken kunt u daarnaast metagegevens kwijt die bij die categorie horen. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.