Uw Eigen Advertentie Website Samenstellen

Op een marktplaats website kan men spullen te koop zetten. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor een gebruikersaccount. Een gebruikersaccount geeft de optie tot het aanmaken van advertenties. Er kunnen extra inkomsten met het script worden gegenereerd. Lees daarbij wanneer u dit wel interessant vindt.

Met een paar eenvoudige handelingen kunt u het marktplaats script op uw webruimte installeren. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Hierop kunnen adverteerders hun spullen gemakkelijk te koop aanbieden. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen via . Op uw webhosting pakket installeert u het script in drie gemakkelijke stappen.

We vertellen verder graag in dit artikel wat meer over dit handige advertentie script. Via een veilig inlogsysteem geschreven in PHP logt u in op het beheerpaneel. Ingevoerde waarden worden op geldigheid gecontroleerd. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Op deze verstandige kan men een eerder bezochte advertentie opnieuw bekijken. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden aangemaakt is in te stellen met behulp van het beheerpaneel. U kunt gemakkelijk iets veranderen aan het uiterlijk van uw website. Via een registratieformulier kan men zich simpel registreren. Een nieuwe advertentie aanmaken is met een gebruikersaccount mogelijk.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Men kan middels e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. U kunt belangrijke meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Dit helpt u met een goede positionering in Google. Een link tussen de zoekwoorden en uw website wordt door Google zo op de juiste manier gelegd.