Uitgebreide advertentie site maken

Zet u een PHP script in om uw eigen advertentiewebsite te runnen. In dat geval hoeft u helemaal geen eigen script te ontwikkelen. De ontwikkelaar van het script heeft dit werk reeds voor u verricht. Wanneer een adverteerder een advertentie plaatst, kunt u verschillende aanvullende opties aanbieden. Voor al deze opties kunt u een bedrag rekenen.

Zo kan een adverteerder een website of telefoonnummer toevoegen tegen betaling. Men kan direct online betalen voor het weergeven van deze aanvullende gegevens. Langs deze weg kunt u extra inkomen verdienen met uw website. Zelf een PHP script laten bouwen is geenszins noodzakelijk. Een script waarmee dat eenvoudig te realiseren is, is te vinden op de pagina Een eigen marktplaats bouwen. De indeling van uw website is via de beheeromgeving heel makkelijk te wijzigen.

Een eigen marktplaats website kunt u makkelijk met het juiste script gebruiken. Over een dergelijke tool vindt u verderop in dit artikel een link. U kunt via een link in dat artikel en de link die verderop in dit artikel staat, makkelijk in het bezit komen van een dergelijke tool. U kunt worden ondersteund bij de installatie en het gebruik van het script, wanneer u daar behoefte aan heeft. U kunt zelfs affiliate producten aanbieden via een feed die dagelijks is in te laden. De feed wordt automatisch iedere nacht opnieuw ingeladen. U kunt per verkocht product een commissie ontvangen.