Startpaginabeheer

De pagina Nieuwe startpagina online zetten voorziet u van meer informatie over het advertentie script. Dergelijke scripts zijn vaak niet al te duur. Ook heeft u vaak de mogelijkheid om geld met het script te verdienen. Zo is het verkopen van backlinks een optie. Ook het plaatsen van een affiliate banner is geen probleem. Op deze manier zijn de kosten van het startpaginascript terug te verdienen.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Middels het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

De optie tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Daarnaast kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Daarnaast kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina als u dat wilt. Zo voegt u op diverse wijzen weer extra waarde toe aan uw startpagina. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.