Startpagina website realiseren info

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina website bouwen is simpel via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina voornamelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan ook goed worden ingezet. Er zijn diverse dochterpagina’s die meestal een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. De pagina Nieuwe startpagina maken bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het installeren is niet lastig.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina verder het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het script maakt het heel gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse wijzen betalen. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt daarbij affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.