Startpagina website maken info

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s van belang zijn. Startpagina’s worden daar nog immer voor gebruikt. Een startpagina in elkaar zetten is op een groot aantal sites dan ook gratis te doen.

De pagina bevat alle informatie die u daarvoor nodig heeft. Zodra u het heeft aangeschaft kunt u het installeren en beginnen met het vullen van uw website. U kunt zonder PHP kennis met uw eigen startpagina website aan de slag. Met het startpagina script kunt u aan elke dochterpagina simpel een eigen subdomein toekennen. Een belangrijk onderdeel van het startpagina script is het koppelen van de dochterpagina aan het gekozen subdomein. U hoeft zich niet meer te concentreren op de technische kant van het verhaal.

Naast links kunt u tevens widgets op uw startpagina plaatsen. Als gewenst kunt u nieuwsblokjes plaatsen op verschillende dochterpagina’s. Daarbij het plaatsen van content hier en daar levert geen problemen op. Iedereen die een eigen startpagina op uw website heeft, kan deze widgets gebruiken.

Een online inkomen is verder te realiseren met het startpaginascript. Het verkopen van backlinks op uw website is met het startpagina script kinderspel. U mag zelf bepalen hoeveel u voor de links vraagt.

Het inlogsysteem is op een veilige manier in PHP in elkaar gezet. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd. Hiermee geeft u hackers geen kans. Langs deze weg is geld verdienen gemakkelijk te doen. Kosten voor het script en de hosting verdient u zo terug.