Start uw eigen webshop

Men vervangt winkelpanden steeds vaker door webwinkels. Met een webwinkel is het niet nodig om huur voor een pand te betalen. Bij elke bestelling ontvangt u een e-mailbericht met uitgebreide informatie rondom de bestelling. De spullen versturen doet u aan de hand van de informatie in de e-mail.

Heeft u de behoefte om uw eigen PHP webshop te starten? Neem dan eens een kijkje op Een webshop beginnen. Daar wordt verwezen naar een nuttig script voor uw eigen webwinkel. Het zal u meevallen hoe eenvoudig het beheer is via dit script.

Het script is voorzien van voorraadbeheer zodat u ook per product het aantal stuks in uw voorraad kunt opgeven. En via deze beheeromgeving kunt u de uitstraling van uw website naar uw eigen wens wijzigen. U kunt verschillende banners toevoegen aan uw website. Het uploaden is gemakkelijk te doen met uw browser als u naar de beheeromgeving gaat. Alle relevante informatie voor de zoekmachines kunt u ook eenvoudig via de beheerschermen instellen. U kunt het script eenvoudig installeren op een webhosting pakket. De bestanden kunt u middels FTP plaatsen op een eigen hostingpakket. Een los installatiescript zal dan worden geactiveerd. U kunt zo de belangrijkste dingen instellen die absoluut noodzakelijk zijn voor het functioneren van de webwinkel.