Start uw eigen marktplaats

Een eigen marktplaats samenstellen kan op een toegankelijke met een marktplaats script. Lees snel verder voor meer informatie. Indien u een marktplaats PHP script gebruikt, hoeft u zelf geen PHP code meer te schrijven. Veel mensen gaan met een eigen marktplaats aan de slag voor het generen van een online inkomen. Voor geld verdienen biedt een marktplaats script aan mogelijkheden geen gebrek.

Een goed marktplaats script is middels het artikel Een advertentie website makkelijk beginnen te vinden. Zo zijn er diverse opties waar een adverteerder uit kan kiezen bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. U krijgt de optie om betaalde categorieën aan te maken op uw marktplaats website. U kunt met uw advertentie website diverse betaalmethoden ondersteunen. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Het toevoegen van banners is ook een fluitje van een cent. Daarbij kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Banners kunnen worden afgewisseld als u dat wilt.

Bij de ontwikkeling van het marktplaats PHP script is daarnaast rekening met zoekmachines gehouden. Meta keywords en de meta description van uw website geeft u tijdens de installatie op. Deze metagegevens op een later tijdstip veranderen kan simpel via het beheerpaneel. Ook kunt u per categorie de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.