Start uw eigen advertentie website

Wanneer u het serieus aanpakt, kunt u met affiliate marketing een noemenswaardig inkomen opbouwen. Met affiliate marketing kunt u optreden als een verkoopkanaal voor andere aanbieders van producten. Wie weet is er een bepaald product waar u erg positief over bent. Als u dan aan de promotie van het product kunt verdienen, is dat natuurlijk prachtig. Heeft u een eigen website, dan is het mogelijk om u daarmee aan te melden bij een affiliatenetwerk zoals Daisycon. Wat opbouw van uw website betreft kunt u het op verschillende manieren aanpakken.

Een affiliate webshop kan werken als deze goed wordt gevonden. Dit heeft het uiterlijk van een webshop. Het verschil is dus dat u niet zelf de producten verstuurd. U heeft geen voorraad, maar verdient toch wanneer er via u een product of dienst is afgenomen. Voor affiliate marketing kunt u ook een reguliere website gebruiken. Heeft u een advertentie script, dan is dit niet zo heel lastig. Meer over een dergelijk script kunt u via de link Uw eigen advertentie website starten vinden. Zorg dan wel dat de advertenties niet verlopen, anders is het zonde van uw werk.

U kunt het zo instellen dat uw eigen marktplaats een platform voor adverteerders wordt, waaraan u geld verdient. Door het simpele aanmeldformulier op uw advertentie website is het aanmelden vrij eenvoudig. Na het invullen hiervan wordt een account aangemaakt. Dit account geeft de mogelijkheid tot het beheren van eigen advertenties. Deze omgeving wordt ook gebruikt wanneer de adverteer wil betalen voor de door u aangeboden extra opties. Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. Daarnaast kan per dochterpagina een korte omschrijving voor de zoekmachines worden opgegeven. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft.

Op de pagina waarop een advertentie wordt weergegeven, is ook een reactieformulier zichtbaar. Bij iedere advertentie is dit formulier gemakkelijk tevoorschijn te halen. Daarbij wordt gelet op eventuele spam inhoud. Het script zal deze controles ook uitvoeren op alle andere formulieren die aanwezig zijn op uw marktplaats website. De adverteerder kan bieden inschakelen. U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Er zijn een paar plekken op uw website waarvoor u eenvoudig banners kunt instellen. Zo spreidt u uw inkomstenbronnen.