Snel een nieuwe portaal site bouwen

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Als u zou willen, kunt u er binnen enkele uren al aan werken. De meeste functies die u nodig heeft zijn reeds onderdeel van een bestaand PHP script. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op startpaginascript. Het script is ontwikkeld met PHP. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

De hosting voor uw startpagina website hoeft niet al te duur te zijn. Per jaar zal de startpagina website u in totaal niet meer dan een paar tientjes kosten. Een kans die u niet laat liggen wanneer u zich bedenkt hoeveel u met de startpagina website kunt verdienen. Zo kunt u in eerste instantie geld verdienen met affiliate marketing via uw startpagina website. En het is mogelijk om links te verkopen. Wilt u zelf graag een PHP script hiervoor programmeren? Het zelf bouwen van een dergelijk script kan redelijk tijdsintensief zijn. Een kant en klaar script heeft de functie voor het verkopen van links er al in.