Snel een eigen startpagina site samenstellen

Een startpagina website is uitermate geschikt voor linkbuilding activiteiten. U kunt de backlinks in rubrieken indelen. U kunt de relevante zoektermen per dochterpagina invullen in het beheerpaneel. U kunt zo per dochterpagina op de juiste wijze de zoektermen doorgeven aan bijvoorbeeld Google. Er zijn een aantal Nederlandstalige websites waarop het aanmaken van een dochterpagina mogelijk is. Het aanmaken van een eigen startpagina is op veel van deze websites gratis te doen. Houd er wel rekening mee dat er soms voorwaarden worden gesteld voor wat betreft het minimum aantal links op uw dochterpagina.

Het is zuur als uw dochterpagina weer wordt weggehaald als gevolg van het over het hoofd zien van zulke voorwaarden. U kunt zoiets vermijden met behulp van uw eigen startpagina website. Hierover staat op Eigen startpagina meer informatie. Daar leert u over een script waarmee u zelf een startpagina website in elkaar kunt zetten. U bent dan baas over uw eigen website. Het verkopen van links op uw startpagina website is heel gemakkelijk. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlinks opgeven. U kunt prima een extra zakcentje verdienen aan uw eigen startpagina website. Het is met uw startpagina website mogelijk om betaalde links te verkopen. Als de bezoeker geen link terug kan plaatsen, kan hij betalen voor de link.

Ziet u het genereren van inkomsten met behulp van een startpagina website zitten? Het genereren van inkomsten is niet alleen met affiliate marketing mogelijk. Bezoekers kunnen betaalde links aanmelden via een formulier op uw website. De prijs van een links is in het beheergedeelte eenvoudig in te voeren. Het betalen verloopt online. Het script controleert of de betaling goed is gegaan. Een link wordt direct geplaatst wanneer de betaling probleemloos is verlopen. Er is van uw kant geen handmatige actie meer nodig.