Site beheer tools

Wilt u dat eventuele klanten uw bedrijf met behulp van het internet kunnen vinden, dan speelt de zakelijke website een belangrijke rol. Daarvoor zijn een aantal dingen nodig. Zo zult u webhosting moeten aanschaffen. Bovendien dient u na te denken over een eigen domein. Het is bovendien raadzaam om voor het beheer van uw website gebruik te maken van een CMS programma.

Ik wijs u graag op het artikel CMS systeem op het moment dat u meer zou willen weten over CMS systemen. U kunt simpel veranderingen aan uw eigen website doorvoeren met behulp van de beheeromgeving van het CMS systeem. Inloggen is wel noodzakelijk voordat u wijzigingen kunt doorvoeren. Zoals uw website in onderdelen is ingedeeld, zo is dat verder met de beheergedeelte het geval.Het is niet gecompliceerd om het correcte beheerscherm te vinden. met behulp van het menu navigeert u er makkelijk naartoe.

U hoeft niets van HTML te weten om met een content management systeem aan de slag te kunnen. Via een beheerscherm kunt u een pagina op uw website aanmaken. Er is bovendien geen verstand van de techniek nodig voor het veranderen van een pagina. De inloggegevens voor het beheer kiest u gedurende de installatie van het content management systeem. Na het opslaan is een wijziging direct zichtbaar aan de voorkant van uw website.

Het CMS pakket kan zelf updaten naar een nieuwe versie indien deze beschikbaar is. Er wordt om de zoveel tijd contact gelegd met de server van de aanbieder om te controleren of er een nieuwe versie kan worden geïnstalleerd. Een nieuwe versie wordt automatisch opgehaald en geïnstalleerd. Op deze manier hoeft u zelf niet bezig te zijn met updaten. De mogelijkheid om producten en diensten middels uw site aan te bieden wordt geboden door hetCMS programma. Men kan ook de betaling online doen. Gaat het om downloadbare producten, dan krijgt de bezoeker na het kopen direct toegang tot de downloadpagina. De tekst van de e-mail die naar de koper wordt verstuurd, kunt u aanpassen.