Realiseer gemakkelijk een uitgebreide portaal website

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. Wanneer de betaling goed verlopen is, dan wordt meteen de link aan de website toegevoegd. Na een succesvolle betaling zal de link zonder uw tussenkomst op de website geplaatst worden.

Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. U kunt via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleurstelling van uw website. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site. Op de pagina aanmelden startpagina is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script.

U kunt precies zien hoe vaak er op iedere backlink is geklikt. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt backlinks op strategisch goede posities plaatsen.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.