Realiseer betaalbaar een uitgebreide portaal site

Het is prima mogelijk om zonder eigen product online inkomsten te generen. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

Hoe u dat precies aanpakt, is online te lezen in diverse artikelen. De pagina Startpagina script installatie vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Zo kan iemand zonder verstand van websites maken toch een eigen startpagina website beginnen. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. Voor de plaatsing van een link kan direct online worden betaald na het invullen van het formulier voor link aanmelden. Als de betaling goed is gegaan wordt de link meteen geplaatst. Er is geen manuele actie vereist voor het plaatsen van een betaalde link.

Wilt u affiliate banners afwisselen op uw website, dan is dat eenvoudig te regelen. Meerdere banners kunnen worden toegewezen aan een enkele bannerruimte. Wilt u eigen banners toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Ook als u een Google Adsense blokje wilt toevoegen aan uw startpagina website, dan is dat mogelijk. Het script geeft verder de mogelijkheid om RSS feeds snel toe te voegen.

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Ook iemand die geen technische kennis heeft, kan met behulp van de handleiding het script installeren en er een startpagina website mee maken. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Is het aanmelden gelukt, dan kan men met het eigen account inloggen en een startpagina samenstellen.