Professioneel een eigen portaalwebsite beheren

Omvatten uw marketing activiteiten onder andere zoekmachineoptimalisatie? Wanneer u nog niet in het bezit van een startpagina website bent, is het verstandig om er vandaag nog mee te beginnen. Op een startpagina website kunt u de links naar onderwerp indelen. Het is naast het plaatsen van een gewone link mogelijk om een affiliate link toe te voegen.

Bezoekers van uw website kunnen zich via een aanmeldformulier registreren. Met een gebruikersaccount kunnen mensen zelf een startpagina maken op uw site. U kunt dit ook uitzetten. Alleen u kunt dan iets aanpassen. U kunt de pagina startpagina script bezoeken voor meer informatie.

Aan de startpagina’s kunt u meerdere rubrieken toevoegen. De linkjes worden binnen deze rubrieken toegevoegd. U kunt ook blokjes met eigen HTML code toevoegen aan de dochterpagina’s van uw website. Op deze wijze heeft u de totale controle over de HTML code.

U krijgt de mogelijkheid om een subdomein per dochterpagina aan te maken. U kunt zo voor elk thema een dochterpagina aanmaken. Zo krijgen de vermelde sites een betere score in de zoekmachines. De links op een dochterpagina gaan immers over een soortgelijk onderwerp.

Het script biedt mogelijkheden voor het genereren van een extra inkomen. Er kunnen bijvoorbeeld backlinks worden verkocht. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal affiliate links te plaatsen tussen de gewone links. U verdient een commissie per verkoop wanneer er sprake is van affiliate marketing. Tradedoubler en Daisycon zijn voorbeelden van netwerken waarbij u zich kunt aanmelden als publisher. Op deze wijze zijn de aanschafkosten van het script weer terug te verdienen.