Portaalsite samenstellen tips

Zoals u misschien weet, bestaat een startpagina website met name uit startpagina dochters. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor amper geld alvast aanschaffen. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft het inlogsysteem tevens zo veilig mogelijk gemaakt.

In feite is een startpagina script een systeem waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het betreft een systeem die u op uw webhostingpakket installeert. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker zal de content van de correcte dochterpagina zien. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Meer is te lezen op Het realiseren van je eigen startpagina website op het moment dat u zo een soort website wilt beginnen. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Met behulp van de categorieën die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Van elk bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.