Portaalsite samenstellen informatie

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een dergelijk script is voor amper geld al aan te schaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Dit maakt startpagina’s heel interessant voor off-page SEO. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Met behulp van het artikel Bouw je moderne startpagina website kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen met behulp van het registratieformulier aan te vragen. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het script maakt het behoorlijk simpel om een dochterpagina aan te passen. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Verder zijn banners op een gemakkelijke wijze te plaatsen op uw website. U kunt ook affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.