Portaalsite realiseren tips

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor weinig geld al aanschaffen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Startpagina’s zijn dan ook behoorlijk nuttig voor SEO-doeleinden. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Middels het artikel Startpagina Script kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan heel eenvoudig middels het beheerpaneel. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Het plaatsen van banners is een andere optie. Het is behoorlijk gemakkelijk om een affiliate banner te plaatsen.