Portaalsite maken informatie

Startpagina websites bieden nog altijd een nuttig platform voor linkbuilding. Startpagina websites zijn een Nederlandse uitvinding en worden nog veel gebruikt. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. Bent u wel benieuwd naar de opties van een dergelijk startpagina script, dan kunt u daarover meer lezen op Eigen startpagina maken. Hoe u aan een startpagina script kunt komen leest u daar.

Voor het verdienen van geld is een uitermate prima script. Het is niet gecompliceerd om met behulp van het script backlinks aan andere partijen te verkopen. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u met behulp van het beheergedeelte gemakkelijk invoeren. Er is daarnaast een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Het aanmaken van een banner is behoorlijk makkelijk en er is geen FTP voor nodig. Het verhuren van bannerruimte is een interessante mogelijkheid die u met het startpaginascript heeft. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met amper technische kennis ermee kan omgaan.

Nuttig zijn startpagina’s daarnaast wanneer u linkbuilding activiteiten verricht. Een startpagina website bestaat uit verschillende dochterpagina’s. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Het gewenste subdomein kan tijdens het plaatsen van de startpagina worden opgegeven. U kunt op deze slimme de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Per afzonderlijke rubriek op een startpagina kunt u een stuk tekst aanmaken over het betreffende thema.

Op deze pagina kon u het al eerder lezen. Extra widgets aanmaken is een optie die u steeds vaker ziet. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Een weerkaart toevoegen is een andere optie. Zoiets kunt u met het script eenvoudig aanmaken op 1 of meer dochterpagina’s. Er is geen speciale kennis nodig. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat middels het beheeromgeving behoorlijk makkelijk gedaan.