Ontwikkel makkelijk een nieuwe startpagina website

Per dochterpagina kunt u meerdere rubrieken aanmaken. De rubrieken op een subdomein kunnen ieder gewijd worden aan een deelthema. Binnen iedere rubriek kunt u verschillende links toevoegen.

Startpagina websites kunnen worden ingezet om een hogere notering in de zoekresultaten te krijgen van Google. Meer over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig is op te zetten, vindt u op hoe maak je een startpagina. Downloaden van het script kan via de link die u in dat artikel kunt vinden.

Het is mogelijk om links aan uw bezoekers te verkopen. Voor een backlink op een voorpagina kunt u een ander bedrag vragen dan voor een link op een gewone startpagina. U kunt van verschillende betaalproviders gebruikmaken. Een andere manier om betalingen te ontvangen, is het gebruik van Targetpay.

Tussen de gewone backlinks door kunt u tevens affiliate links toevoegen aan uw dochterpagina’s. Net als bij een affiliate webshop verdient u dan geld met behulp van commissies die u per verkoop verdient. Het is altijd goed om startpagina’s te gebruiken binnen uw SEO strategie.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.

De startpagina website bevat een aanmeldformulier waarmee nieuwe paginabeheerders zich kunnen registreren voor het aanmaken en het bewerken van een eigen startpagina. Daarbij kunnen de beheerders voor iedere rubriek de relevante informatie voor Google invoeren. Het gaat daarbij om de meta keywords en een meta description. U kunt per rubriek ook de kleuren wijzigen. Op deze wijze kunt u met behulp van het gebruik van de juiste kleuren de aandacht van de bezoeker naar een bepaalde categorie toe trekken.