Ontwikkel je nieuwe startpagina website

Er wordt nog veel gebruik gemaakt van startpagina’s. Dode links moeten wel regelmatig vervangen of verwijderd worden. Maar minstens net zo relevant is dat de code van de startpagina website voldoet aan de eisen van vandaag de dag.

Een startpagina script kopen is online mogelijk. U kunt de pagina Eigen startpagina bijvoorbeeld eens bekijken. Het gaat om een betaalbaar PHP script dat gemakkelijk te installeren is. Houd voor de hosting rekening met jaarlijkse kosten. Als u uw nieuwe website voor de eerste keer bezoekt, zal het installatieprogramma worden gestart.

Wilt u zelf een startpagina website samenstellen, dan is dat uitstekend te doen. Een webhosting pakket en de registratie van een eigen domeinnaam zijn daarvoor nodig. Wilt u zelf geen script bouwen, dan is het aan te raden een startpaginascript te gebruiken. De functies die nodig zijn voor een eigen startpagina beginnen, zitten in zo een script. U hoeft in dat geval zelf geen PHP script te bouwen.

Een online inkomen is tevens te realiseren met het startpaginascript. U kunt namelijk links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Na de betaling wordt de link direct zichtbaar op de gekozen dochterpagina en in de gekozen rubriek.

Het systeem is veilig in elkaar gezet. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Daarmee wordt het hackers moeilijker gemaakt om eventueel uw website te hacken. Geld verdienen kan zo makkelijk met uw eigen startpagina website. Op deze manier zijn de kosten weer terug te verdienen.