Ontwikkel een nieuwe portaalsite

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina website bouwen is makkelijk met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een startpagina script is niet duur. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan tevens uitstekend worden ingezet. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Eigen startpagina maken. Het zal niet moeilijk zijn om het startpaginascript te installeren.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Men kan zich middels uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Bovendien is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het script maakt het enorm gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Daar zijn verschillende opties voor. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Het aanmaken van banners is een andere optie. Het is uiterst simpel om een affiliate banner te plaatsen.