Ontwikkel een mooie startpagina website

Startpagina links kunnen helpen om een betere positie in de zoekmachines te krijgen met uw website. Op een groot aantal sites is het maken van startpagina links reeds gratis te doen. Zelf kunt u verder een nieuwe startpagina website opzetten. Niet alleen kunt u er uw links op kwijt. Extra online inkomen met uw startpagina website is een andere mogelijkheid. Op deze slimme haalt u de kosten er snel weer uit. Het aanmaken van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. Over diverse onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. Per dochterpagina kunt u zo passend nieuws laten zien aan uw bezoeker.

Raadpleeg Eigen startpagina indien een dergelijk script u wel handig lijkt. Met het verkopen van links via uw nieuwe startpagina website kunt u de aanschafkosten heel simpel weer terugverdienen. Het aanpassen van kleuren is per individuele rubriek te doen. Het aanmaken van een nieuwe link rubriek is kinderlijk eenvoudig. Indien u wilt kunnen bovendien anderen een gebruikersaccount aanmaken. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. De bezoeker kan een subdomein opgeven middels welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Per startpagina kan er daarbij een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Bovendien kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. Zo helpt u de zoekmachine met het aan de juiste keywords koppelen van de dochterpagina’s. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. Het plaatsen van banners op uw startpagina website is enorm gemakkelijk. Dit geeft de mogelijkheid om bannerruimte te verhuren aan derden. Zonder aarzelen is een affiliate banner plaatsen ook een mogelijkheid. Wilt u dus eens iets nieuws doen online, dan is een eigen startpagina website een keuze die u tal van mogelijkheden biedt.