Ontwikkel betaalbaar een eigen portaal website

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Als u zou willen, kunt u er binnen enkele uren al aan werken.

U kunt over zo een script meer lezen op Een eigen startpagina website ontwikkelen. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. Er is een centraal bestand dat elke request afvangt. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Men kan de rubrieken heel gemakkelijk verplaatsen met behulp van de muis.

Wilt u backlinks verkopen? Het script biedt daarvoor functionaliteiten. Daarbij is een link vanuit de homepage vaak waardevoller en kunt u voor dit type link een hoger bedrag instellen. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Links worden direct geplaatst na de betaling.