Nieuwe linkpagina

Mogelijk heeft u diverse startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Deze mogelijkheid is mogelijk. Zelfs wanneer u nauwelijks technische kennis heeft. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Meer informatie is op te vragen via nieuwe startpagina maken. Zo een script is in PHP gemaakt. Meestal is zo een startpaginascript niet te duur. Het script bevat een beheeromgeving waarmee u startpagina’s aanmaakt.

Het is zo in te stellen dat anderen ook een dochterpagina kunnen aanmaken. Door eenvoudigweg een instelling te veranderen zet u het aanmeldformulier open. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Het hanteren van verschillende tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.