Mooie PHP startpagina website ontwikkelen

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd interessant. U kunt er toch weer een aantal links mee bouwen. Zelf kunt u tevens een nieuwe startpagina website opzetten. Dit zal zeker bijdragen aan een betere positionering in Google. Bovendien kunt u met uw eigen startpagina website extra inkomsten genereren. De aanschafkosten verdient u zo enorm gemakkelijk weer terug. Het aanmaken van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Een RSS feed aanmaken aan uw website is niet lastig. Zodat u per dochterpagina daarbij passend nieuws kunt tonen wanneer u dat wilt.

De kans is groot dat verder u met een startpaginascript overweg kunt. Alle benodigde zaken kunt u op vinden. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het startpaginascript aan de praat. Het script is zo in elkaar gezet dat u niet veel van de achterliggende techniek hoeft te weten. Weet u niets over programmeren, dan is het startpagina script voor u een ideale oplossing. De ondersteuning voor PHP scripts staat bij de meeste hosting pakketten standaard reeds aan. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om zelf een startpagina aan te maken. De bezoeker kan een subdomein opgeven middels welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Het is per individuele startpagina tevens mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Het is kinderspel om een widget te plaatsen. Het weergeven van het laatste nieuws is een optie. Een nieuwsfeed die u gevonden heeft is eveneens te plaatsen.