Moderne advertentie site maken

Het beginnen van een eigen marktplaats is vandaag de dag vrij eenvoudig. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen. Een dergelijk script maakt het beginnen van een eigen advertentiewebsite zeer eenvoudig. Het script is geschreven in PHP.

U kunt adverteerders laten betalen voor de plaatsing van advertenties in door u aangemaakte rubrieken. Contactadvertenties zijn hier een goed voorbeeld van. Bedrijven zullen voor het adverteren vaak een budget hebben. Daarbij kunt u ook verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Voor een bepaalde periode staan adverteerders dan bovenaan het overzicht. U kunt een link naar een website waar een dergelijk script te koop is, via het artikel advertentie script vinden.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. Zo houdt u de adverteerders actief op uw website. Het script is zo opgezet dat zelfs iemand zonder technische kennis er een advertentie website mee kan bouwen. Zelf programmeren zal veel tijd kosten.