Mijn Eigen Advertentiewebsite Maken

Zit u te kijken naar manieren om geld te verdienen via internet? Wat voor u wellicht interessant is, is een eigen advertentie website maken. Er zijn op verschillende manieren inkomsten te genereren met uw eigen advertentie website. Het lijkt misschien moeilijk om in elkaar te zetten. Het is echter totaal niet lastig. Het is nog makkelijker wanneer u de beschikking over een marktplaats PHP script heeft.

Met een marktplaats script hoeft u niet zelf PHP code te kloppen. Het marktplaats PHP script is meestal al van de gewenste functies voorzien. U kunt de beheeromgeving van het script via een afzonderlijke link bereiken. Via de beheeromgeving past u alle instellingen aan. U moet dan wel inloggen met uw beheerdersaccount. Ook adverteerders kunnen hier inloggen.

Misschien vraagt u nu af hoe u aan een marktplaats CMS script komt. Om daarachter te komen kunt u een nieuwe marktplaats samenstellen doornemen. Het marktplaats PHP script is prima te installeren op uw webhosting account. U bespaart met een kant en klaar script veel tijd en geld. Anders zou u moeten wachten op een programmeur.

Het uiterlijk van de website past u heel makkelijk aan. De kleuren van uw website wijzigen is een fluitje van een cent. Ook kunt u de rubrieken volledig naar eigen wens inrichten. Het is mogelijk om een bepaalde doelgroep aan te spreken met uw eigen marktplaats.

Het geld verdienen kan op diverse manieren. U heeft de mogelijkheid om geld te vragen als iemand een advertentie in een bepaalde rubriek aanmaakt. Een geldbedrag is ook te rekenen voor websitevermelding. Hetzelfde geldt voor het tonen van een telefoonnummer. De status van de betaling kan door het script worden opgevraagd. Betreft het een betaalde rubriek, dan zal de advertentie na een gelukte betaling direct worden getoond op de website. En als er gekozen is voor een telefoonnummer of website vermelden, dan zal dit ook direct bij de advertentie te zien zijn.