Meer inkomen met een affiliate webshop

Een passief inkomen kan op diverse wijzen online worden gerealiseerd. Wat u kunt doen is een eigen affiliate internetshop beginnen. Binnen uw shop kunnen de producten van verschillende partijen worden aangeboden. Bij het affiliate netwerk verdient u geld als er met behulp van uw website een verkoop wordt gerealiseerd. Dit geld kan via uw affiliate netwerk aan u worden uitbetaald zodra er een bepaald bedrag bij elkaar gespaard is. Met een eigen affiliate shop is het vrij gemakkelijk om inkomsten op te bouwen.

Bij affiliate marketing krijgt u de mogelijkheid om geautomatiseerd producten aan uw webwinkel toe te voegen. Middels zogeheten productfeeds kunnen in 1x veel producten binnen de webshop geplaatst worden. De links binnen een productfeed zullen zodanig zijn opgesteld dat de verkoper kan zien dat een bezoeker of koper via uw website is aangebracht. Het geautomatiseerd inlezen kan met behulp van een PHP script. Meer informatie over een dergelijke webtool vindt u op affiliate webshop beginnen.

meegenomen. Die extra pagina’s kunnen bijdragen aan een betere vindbaarheid van uw affiliate shop. Het is verstandig om een PHP script te gebruiken dat affiliate feeds automatisch kan inlezen. Het productaanbod zal altijd actueel zijn in uw webwinkel indien u de feeds dagelijks inlaadt.