Makkelijk een eigen portaalsite runnen

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. Eigenlijk is een startpagina website een grote linkverzameling. De vindbaarheid van de vermelde websites wordt door zulke backlinks groter. Links kunt u op een eenvoudige wijze indelen per thema. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. Relevante zoektermen kunnen per losse dochterpagina worden ingesteld. Op een startpagina kunt u gebruik maken van rubrieken om de links naar deelthema te groeperen.

Er zijn geen beperkingen rondom het aantal dochterpagina’s. Ook voor wat betreft de onderwerpen bent u niet aan regels gebonden. Per startpagina kunt u de belangrijkste zoektermen opgeven. In het subdomein van een dochterpagina kunt u deze zoektermen ook verwerken.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. Zo kunt u er op de pagina Eigen startpagina samenstellen iets over lezen. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Het is dan niet meer nodig om zelf een script te maken. Omdat er vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd wordt, is het aan de praat krijgen van uw startpagina website niet lastig.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. Voor de plaatsing van een link kan direct online worden betaald na het invullen van het formulier voor link aanmelden. Na de betaling zal de link direct op de gekozen startpagina zichtbaar zijn. U hoeft geen handmatige handelingen uit te voeren voor het plaatsen van betaalde links.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Het is raadzaam om niet alleen affiliate links te plaatsen, maar ook een aanzienlijk aantal links naar informatieve sites rondom het onderwerp.

Met een kant en klaar script is het beheer van uw startpagina website heel makkelijk te doen. Via de beheerschermen past u uw startpagina website gemakkelijk aan. De inloggegevens voor deze beheeromgeving kunt u tijdens de installatie van het script instellen.

Als er een ongeldige waarde in een formulier wordt ingevuld, zal de bezoeker hiervan door het PHP script op de hoogte worden gesteld door middel van een melding. Daarnaast bevatten de formulieren technieken voor het herkennen en tegenhouden van spam.