Makkelijk een eigen portaalsite realiseren

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. U hoeft geen mappen op het webhostingpakket aan te maken voor de dochterpagina’s van uw website. De content van de verschillende startpagina’s wordt bewaard in een centrale database. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? U kunt via de links op Professioneel een nieuwe portaal website oprichten navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. U kunt op diverse wijze de betaling voor het script verrichten. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Via deze link is het later eventueel ook mogelijk om een nieuwe versie te downloaden.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. U past bijvoorbeeld aan hoeveel het aanmelden van een nieuwe link kost. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Heeft iemand een betaalde link heeft aangemeld op een dochterpagina? U kunt dan per e-mail contact met de persoon opnemen om meer links te verkopen.