Maak uw moderne portaalsite

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? Op deze pagina vindt u informatie die u op weg helpt. Een startpagina website is een website die overwegend bestaat uit backlinks naar andere sites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. U zult verschillende dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Men plaatst dan ook vooral links over dat specifieke onderwerp op een dochterpagina.

Gegarandeerd kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. Een alternatief is het gebruiken van een al bestaand startpagina script. In het artikel Uw eigen portaalsite maken vindt u meer informatie over een kant en klaar startpaginascript. Zelf programmeren is niet meer nodig in het geval dat u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script verder een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Het is mogelijk om aan te melden als paginabeheerder op uw startpagina website. Een eigen startpagina toevoegen en beheren met een eigen gebruikersaccount is voor de paginabeheerders erg eenvoudig. U heeft de optie om diverse widgets te plaatsen naast links. Bij het plaatsen van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Per afzonderlijke dochterpagina kunnen de metagegevens voor de zoekmachines worden ingesteld.

Gaat u het script kopen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Metagegevens kunnen soms daarbij per afzonderlijke linkcategorie worden ingevoerd. Houdt u zich met linkbuilding bezig, dan zal het startpagina script zeker nuttig voor u zijn. Het is mogelijk om per categorie een belangrijke tekst toe te voegen. Het is heel eenvoudig om de kosten van het script weer terug te verdienen. Met de faciliteiten die het startpaginascript daarvoor biedt kan dat haast niet mis gaan. Banners aanmaken op uw website is daarnaast geen probleem. Het script biedt hier faciliteiten voor. Het startpagina script dat in het vermelde artikel wordt genoemd, bevat een banner rotator.