Maak uw eigen startpagina

Een aantal CMS systemen richt zich op het bouwen van een enkel type website. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is het startpagina script. Met een startpagina script zult u vooral bouwen aan een startpagina website. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. U kunt aan iedere individuele dochterpagina een eigen subdomein toewijzen. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. De pagina Eigen startpagina maken bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Een startpagina script kost doorgaans niet heel veel. Een startpagina website runnen is met behulp van het script een fluitje van een cent. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. Een account kan gemakkelijk met het registratieformulier worden aangemaakt.. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

Een gebruiker kan de kleuren van een startpagina naar eigen smaak wijzigen. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Soms kan men per individuele categorie op een pagina ook andere kleuren instellen. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. Men kan tegen betaling een link op uw website toevoegen. Via het linksuggestie formulier mag de aanmelder zelf een dochterpagina en een categorie kiezen. Via de koppeling met de payment provider kan het script ook zien of een betaling is gelukt en daarop reageren. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. Op het moment dat een betaalde link wordt toegevoegd, ontvangt u automatisch een e-mail met gegevens rondom de link. U hoeft verder geen actie te ondernemen, want de link is al toegevoegd door het startpaginascript.