Maak snel een eigen portaalsite

Heeft u geen eigen product dan zou u producten van anderen online kunnen verkopen. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Er zijn een aantal affiliate netwerken waar u zich eenvoudig kunt aansluiten. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. Heeft u hier oor naar, dan is het slim om deze pagina aandachtig door te lezen.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. Zo kunt u er op de pagina Startpagina script iets over lezen. Er zijn scripts verkrijgbaar waarmee eenvoudig een startpagina website te bouwen is. Het is dan niet meer nodig om zelf een script te maken. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. Na de betaling zal de link direct op de gekozen startpagina zichtbaar zijn. U hoeft geen handmatige handelingen uit te voeren voor het plaatsen van betaalde links.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Er kunnen informatieve teksten over dat thema worden geplaatst op een dochterpagina. Het is mogelijk om de startpagina aan te vullen met affiliate links als deze raakvlakken met het thema hebben.

U hoeft niets van websites maken te weten om gebruik te kunnen maken van het PHP script. Het script is zo opgezet dat er geen technische kennis nodig is voor het doorvoeren van aanpassingen aan de website. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

Indien gewenst kunt u het zo instellen dat bezoekers een account kunnen aanmaken. In dat geval kan er aan de voorkant van uw website een aanmeldformulier worden opgevraagd. Een inlogsysteem dat is samengesteld met behulp van PHP, schermt het beheergedeelte af. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.