Maak makkelijk uw site

Een eigen website beginnen is niet lastig als u weet wat u moet doen. Allereerst kunt u veel baat bij een CMS pakket hebben. Ook zijn een eigen domein en webruimte nodig voor uw eigen website. Verder moet u een database op uw webhosting pakket kunnen creëren. Het CMS pakket zal uw website content in deze database opslaan. Met uw beheerdersaccount kunt op latere tijdstippen toegang krijgen tot het beheerpaneel U kunt het artikel CMS definitie raadplegen voor meer informatie over CMS systemen.

Dit opent de mogelijkheid om via uw website producten en diensten te verkopen. U kunt de koper doorsturen naar een betaalscherm waarmee online kan worden betaald. Het is voor zowel Nederlandse als Belgische klanten eenvoudig om via uw website te betalen voor uw producten. De beheeromgeving van uw site bestaat uit verschillende schermen. Elk scherm zal zich beperken tot een los onderdeel van uw website. Kennis van de techniek is voor het aanpassen van uw site niet nodig. Dit maakt het voor iedereen te doen om een eigen website te beginnen.

U kunt diverse uitbreidingen boven het basissysteem installeren. Met een bepaalde extensie kunt u bijvoorbeeld een startpagina site in elkaar zetten. Via een andere uitbreiding is weer een marktplaats website te bouwen. Het CMS pakket is met de programmeertaal PHP gebouwd. Het CMS pakket wordt geleverd met een aantal layouts waaruit u een keuze kunt maken. Het beheergedeelte van uw website zal uit verschillende beheerschermen bestaan. Elk scherm zal zich beperken tot een los onderdeel van uw website. Het is voor het aanpassen van uw site niet noodzakelijk dat u kennis van de techniek heeft. Een eigen website kan door iedereen op deze wijze begonnen worden.

Ieder gedeelte van uw website heeft een eigen beheerscherm. Om iets aan te passen hoeft u geen kennis van de techniek te hebben. Een eigen website beginnen is zo voor iedereen vrij gemakkelijk te doen.