Maak gemakkelijk een eigen portaalwebsite

Per dochterpagina kunt u meerdere rubrieken aanmaken. U kunt het zo inrichten dat een categorie aan een deelonderwerp is gewijd. U kunt diverse backlinks plaatsen binnen iedere rubriek.

Startpagina websites kunnen worden ingezet om een hogere notering in de zoekresultaten te krijgen van Google. De pagina eigen startpagina samenstellen bevat meer informatie over een startpagina waarmee een startpagina website te bouwen is. Op die pagina vindt u een link waarmee het script gedownload kan worden.

Het is mogelijk om links aan uw bezoekers te verkopen. Voor een link op een gewone startpagina en een link op de voorpagina kunt u verschillende bedragen rekenen.

U kunt van verschillende betaalproviders gebruikmaken. Een andere manier om betalingen te ontvangen, is het gebruik van Targetpay.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Een startpagina script kunt u als het ware zien als een soort telefoonboek op het internet.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.