Maak een eigen startpagina website

U kunt op startpagina’s links naar uw website aanmaken en dit maakt ze enorm nuttig. Op veel sites kunt u gratis vast dergelijke links toevoegen. Een eigen startpagina website starten is verder nog een interessante mogelijkheid. In eerste instantie kunt u er uw links plaatsen. Bovendien kunt u met uw eigen startpagina website extra inkomsten genereren. Op deze wijze haalt u de kosten er snel weer uit. U kunt op uw dochterpagina’s diverse widgets plaatsen. Het laatste nieuws op uw startpagina weergeven is bijvoorbeeld een mogelijkheid. U kunt de positie van andere websites in de zoekmachines verbeteren met startpagina links.

Het werken met een startpagina script is misschien ook voor u goed te doen. De informatie die u nodig heeft, is te vinden op de pagina nieuwe startpagina. Het script is met een paar eenvoudige handelingen aan de praat te krijgen. Veel verstand van een website bouwen hoeft u niet te hebben. Een goede keuze wanneer u zelf niets weet over programmeren. Het gebruik van PHP is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Nadat er een account is aangemaakt, kan men middels de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. Verder kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Tevens kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Ook kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Daarnaast kunt u knoppen toevoegen op uw startpagina wanneer u dat zou willen. Als u wilt is het ook mogelijk om banners op uw startpagina website te plaatsen. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Het aanmaken van een affiliate banner is een andere optie. U kunt verschillende kanten op met een eigen startpagina website.