Je eigen portaalsite maken

Zoals u vermoedelijk weet, bestaat een startpagina website vooral uit startpagina dochters. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina gemakkelijk worden opgevraagd. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de content van de corresponderende dochterpagina zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken in het geval dat u een script aanschaft. Een dergelijk script is voor weinig geld vast aan te schaffen. Het startpaginascript is eenvoudig op uw webhosting pakket te installeren. Het startpaginascript is bovendien van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst simpel is. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webhostingpakket. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Het is niet zo ingewikkeld om een eigen startpagina website te beginnen. Lees de pagina Eigen startpagina door op het moment dat u meer wilt weten. Doorgaans wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. De categorieën kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpaginascript. Voor mensen met slechte intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Een goed beveiligd startpaginascript is noodzakelijk omdat men van buitenaf een gebruiker kan registreren.