Je eigen affiliate website bouwen

Het is altijd handig om een extra zakcentje te hebben in lastige tijden. Er bestaan diverse opties voor geld verdienen online. U kunt via een affiliate marketing webshop heel gemakkelijk extra inkomsten genereren. Heeft u daar wel oor naar, lees dan snel verder.

Het artikel affiliate marketing webshop doornemen is een verstandig idee wanneer u graag uw eigen affiliate site begint. Het enige wat u verder nodig hebt is een passende domeinnaam en webhosting. U zet de bestanden met FTP op uw eigen webhosting pakket. Wanneer u de website bezoekt voor de 1e keer, dan zal de installatie worden geactiveerd.

De affiliate producten worden binnen verschillende rubrieken op uw site weergegeven. Er zullen tevens affiliate links bij de producten staan. Via die link kan de bezoeker naar de website van de aanbieder gaan. Wordt er vervolgens iets gekocht, dan zult u een bedrag ontvangen als beloning.

Wordt er een verkoop gerealiseerd, dan ontvangt u een affiliate commissie. U kunt met behulp van een affiliatenetwerk u aanmelden bij de verschillende aanbieders. Via Tradedoubler kunt u zich bijvoorbeeld aanmelden bij verschillende adverteerders. U zult per affiliate campagne kunnen inzien hoe hoog de affiliate commissie is.