Houd uw favoriete sites online simpel bij

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Men kan zich aanmelden op uw website met behulp van een aanmeldformulier. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. Op Bouw een verzameling van uw favoriete sites vindt u voldoende informatie over het PHP script. Er is daar ook een link te vinden naar de site van de ontwikkelaar van deze krachtige tool. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. U kunt elke dochterpagina naar eigen inzicht samenstellen. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. U kunt bijvoorbeeld een passende titel bedenken voor uw website. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.