Houd je bookmarks online gemakkelijk bij

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Het doorlezen van nederlandse startpagina is dan een uitstekend idee. Wilt u graag zo een script kopen, dan vindt u in dat artikel een verwijzing naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

Diverse rubrieken kunnen er aan elke dochterpagina toegevoegd worden waarbij er ook tekst in een rubriek kan worden opgenomen. Een speciale rubriek is bijvoorbeeld een RSS feed of een poll. Voegt u een RSS feed toe, dan kunt u daarmee het laatste nieuws weergeven op uw dochterpagina. Hoeveel pagina’s u aanmaakt, daar zit geen enkele beperking op.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.